Monica Gabor, sex oral cu Iri. Ce s-a întâmplat, de fapt

Monica Gabor ex-Columbeanu, o femeie care a știut ”să se vândă” bine și cu folos

Alături de Bianca Drăgușanu, Monica Gabor, ex-Columbeanu a fost femeia cea  mai mediatizată  a ultimelor două decenii, ambele concurând cu succes, la locul I în expunere mediatică. Cu toate că multe firme puternice au cheltuit și cheltuiesc sute de mii de euro pentru a atinge gradul de mediatizare la care au ajuns cele două, nici o companie nu se poate lăuda că a reușit să obțină o vizibilitate atât de mare cu costuri atât de mici, indiferent cât se screm agențiile de publicitate, și copywriterii, mulți dintre ei foști ziariști la nivel mediocru. Momentul culminat al expunerii în presă a divei de la Piatra Neamț a fost apariția pe piață a unui film în care Monica, pe post de consoartă cu drepturi depline, îi executa o felație soțului de atunci Irinel, și el beneficiarul unei mediatizări la care ar fi sperat niciodată. În spatele acestei povești se ascunde un om a cărui prezență mediatică a marcat fundamental evoluția presei tabloide românești. E vorba de Horia Tabacu, mentorul meu în ale golăniei de presă, șeful meu de la Evenimentul zilei,  Ultimul cuvânt, Star, Atac, prieten adevărat, profesor de franceză, om de rafinată cultură, geniu al combinațiilor  de presă și ziarist inconfundabil, prea repede dispărut de pe această lume, pe care noi, discipolii întru presă l-am iubit și respectat. Dacă ar mai fi trăit, ar fi pus presa pe jar și acum. Dumnezeu să-ți dea liniște eternă și pace, Horia. Iată cum arată adevărata poveste a momentului în care Monica Columbeanu îi face sex oral soțului, întun separeu de restaurant, povestit de Horia Tabacu, la un pahar de vin, întro cârciumă din cartierul Panduri, unde  a locuit. În perioada respectivă Horia era ”consilierul de comunicare” al lui Irinel Columbeanu, fostul meu coleg de liceu, a cărui minte ascuțită compensează statura ingrată  cu care l-a înzestrat natura. Iată povestea.

”Eram la Iri la piscină și vorbeam de una, de alta, ca de obicei. Iri și-a luat la un moment dat inima în dinți și m-a întreabat:

Cum facem să mai apar și eu în presă? m-a întrebat Iri

Hai să ne gândimCe-ar fi să-ți facă nevastă-ta un oral care să fie filmat” i-am spus cu oarecare teamă. Nu credeam că va accepta.

Nu, nu.- a protestat Irinel- e prea nasol. Nu vreauMă expun prea tare

Hai că nu se va vedea nimic. l-am asigurat, intuind că, în final, va accepta

În plus impactul va fi foarte mare – i-am răspuns.

Până la urmă, după ce i-am spus cum va arăta filmarea și ce se va întâmpla după ce va ieși pe piață a acceptat. Monica a acceptat fără nici un alt comentariu. Știa că povestea asta cu filmul îi va ridica și mai mult cota pe piață. Cum ea scotea bani buni din prezentări de modă și apariții la televizor, un  film ca ăsta îi venea mănușă, mai ales că nu avea nimic indecent sau imoral în el. Făcea sex oral soțului, nu unui străin. În plus, nu se vedea nimic, totul era mimat. Am inventat o poveste cu un chelner, care a filmat totul și a vrut să vândă materialul uni ziar. Până la urmă filmul a apărut fără implicarea cuiva. Ca nimeni să nu aibă ce comenta, zona în care Monica presta era obturată de un pahar. Ne-am chinuit o grămadă să punem paharul ăla acolo ca să nu se vadă nimic. Monica a mimat perfect. Presa a vuit săptămâni în șir pe subiectul ăsta. Iri a devenit brusc un om și mai căutat, Contractele au început să curgă și mai tare pentru Monica.  A fost perioada în care e devenit femeia cu cea mai mare expunere mediatică din România, și a eclipsat-o pe ”concurenta” ei Bianca Drăgușanu. Nici un om politic nu a ajuns la nivelul ăsta de mediatizare. Nici măcar Președintele. Nici unul, nici altul, nu mai făceau față invitațiilor la emisiuni. A fost o lovitură de presă” mi-a mai spus Horia, privind undeva, în zare, prin fumul țigării abia aprinse. Intâmplarea a avut loc în 2007, iar ecourile nu s-au stins nici acum, dovadă clară că imaginația unui ziarist de elită, dublată de o solidă cultură, poate face ceea ce nu reușește să facă o armată de PR-iși și agenții de publicitate, cu portofoliul doldora de diplome, multă înfumurare și cunoștiințe de manipulare zero. Dumnezeu să-ți fie aproape, Horia, acolo unde ești.

Astăzi, Gică Contra îți urează să ai examen scris la sex oral și avioane din hârtie igienică

”Acest text este un pamflet și se supune regulilor genului literar din care face parte. Motivația în postarea mirceanstoian.ro, ”instrucțiuni de folosire”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


16 − sixteen =