Chiloții Danielei Crudu, 50 Cent, Martin Lawrence și subsemnatul

Daniela Crudu cea pe care chiloții au făcut-o celebră în America și subsemnatul cu o nouă șapcă pe cap

Povestea adevărată a unei lovituri de presă

Cu nu foarte mult timp în urmă, presa americană și cea din toată lumea, s-a distrat copios pe seama Danielei Crudu, devenită astfel vedetă înternațională cu  vedere la chiloți. Celebrul rapper 50 Cent publica pe unul din conturile sale de socializare un fragment din defuncta emisiune ”Un show păcătos” în care Daniela Crudu, la propunerea  subsemnatului și-a scos chiloții în direct, Numai la Antena 1. Fragmentul a fost preluat și share-uit și de celebrul actor de comedie Martin Lawrence, stârnind un val de comentarii amuzante în presa americană și în mediu on line. Ca participant direct și pot spune acum, chiar inițiator al acțunii, voi povesti acum adevărata și vesela poveste a acestei mici lovituri de presă care a adus celebritatea internațională chiloților Danielei Crudu, la pachet cu posesoarea. Uite și stirea https://www.cancan.ro/scena-cu-scosul-chiloteilor-crudutei-l-a-incitat-pe-rapperul-50-cent-din-ce-sex-shop-a-evadat-domnisoara-17030578

Iată care adevărata și necenzura poveste a unei lovituri de presă aparent fără importanță, dar, iată, cu impact la nivel internațional.

Tot scormonind după găselnițe editoriale, care să de aducă audiență emisiunii cu șarpele ăla imbecil, ieșind din grapefruit-ul păcatului în siglă, i-am propus lui Capatos ca Daniela Crudu să-și scoată chiloții în direct întruna dintre emisiuni. Uite și dialogul savuros de atunci;

Mircea N Stoian;  Dane, frățiorule, dacă tot e să o facem lată, hai să-și scoată Cruduța chiloții în direct pe prima parte a emisiunii. Nu a mai făcut nimeni așa ceva în televiziune, că nu au curaj, E rupere. O preia toată presa.

Dan Capatos; Bă, ești nebun? Nu se poate. Ne rup ăștia de la CNA cu amenzile. Ne dau, dracului, ăștia de la Antenă afară. Nu merge, nene.

Daniela Crudu: Stoiane, Cum să-mi dau chiloții jos? Am fusta scurtă  se vede tot după-aia. Nu fac așa ceva.

Mircea N Stoian;  Hai să le luăm pe rând. Dana. Îți dai chiloții jos, așa cum își arăți și țâțele tot timpul, fără să ți-o ceară nimeni. Dane. Amendă nu luăm pentru că nu se va vedea nimic după aia.  Își pune asta două perechi de chiloți pe ea. Unii la culoarea pielii sau pe aproape și unii  de culoare închisă, pe care îi scoate în direct. S-a mai făcut asta  în teatru. Nu fii fraier, că nu se întâmplă nimic. Îți dai seama că toată emisiunea, după ăia, de se uită la noi vor sta cu ochii pe ea, doar-doar s-o vedea ceva? Rupem.

Dan Capatos; Bine mă, hai.

Zis și făcut. Începe emisiunea. Circul de rigoare, Cruduța se dă  mai spre canapea filmată îndeaproape. Și-a  dat chiloții jos și mi-a pus pe cap,  în hohoteleși aplauzele publicului. (Asta a fost găselnița ei. Evident chiloții erau noi) Cu ocazia asta, am mai luat  un sac de injurături de la poporul prost, dar teleast, din care apelativele ”libidinos”, ”boșorog”, „ nesimțit” și multe altele, nu au lipsit. Banii i-a luat Capatos. Evident că nu s-a întîmplat nimic după aceea. Lumea a aplaudat cu frenezie, presa a scris, anecdota a ținut câteva zile topul bârfelor, toată lumea a avut de câștigat.  După niște luni, am râs cu un membru marcant CNA, la bere, povestind cum se construiește o inofensivă făcătură de televiziune, aducătoare popor la televizor și audiență. Acum stau să mă întreb, cum ar arăta anosta și plicticoasa lume politică și cam ce câștig de imagine ar avea unii politicieni mai constipați și fără laxative la ei, dacă ar accepta să-și coloreze imaginea cu mici evenimente, nu neapărat legate de frivolitate, sexualitate sau chiloțăreală, bune aducătoare de popularitate, dar mai ales care i-ar umaniza? Cum ar arăta o televiziune de știri în care morga, infatuarea și ”seriozitatea” ar fi pigmentate cu elemente ludice benigne, puțin zâmbet, lipsă de crispare, și mai multe relaxare, toate aducătoare de audiență. Asta e. Gri, Cenușiu. Monoton. Tensionat. ”Serios” Ăștia-s caii, cu ăștia defilăm. Dacă mai vreți, vă mai povestesc despre astfel de făcături, la care am participat direct, că nu moare nimeni. Gică Contra vă pupă astăzi pe pasta de dinți și vă urează o zi fără căpușe, la iarbă verde.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


20 − 4 =