Isabela, fata Sânzienei Buruiană și-a eclipsat mama la o prezentare de modă

Sânziana Buruiană, o mamă fericită alături de Isabela, fata ei

 

Ieri seară, în frumoasa locație Oasis Lounge, de pe malul lacului Băneasa, a avut loc o prezentare de modă înspirată din vestimentația specifică Orientului Apropiat,  prilejuită de lansarea în România a gamei de parfumuri cu arome orientale Makkaj. Atracția serii nu au fost nici rochiile somptuase, desprinde din 1001 de nopți, tipic spațiului cultural musulman, nici colecția Soniei Trifan, ci fetița de doi ani și-un pic a Sânzianei Buruiană, care a atras toate privirile celor prezenți, reușind să acapareze mai ales atenția domnișoarelor și doamnelor cu decolteuri generoase prezente la sindrofie.

Isabela Ioana Stefania, a fost atracția serii

Însoțită de soacră pe post de bonă, Sânziana și-a expus bustul generos, natural, ” la concurență” cu Oana Lis și Roxana Nemeș care sunt și ele în topul celor mai frumoase și mai mari busturi naturale din lumea mondenă.

Oana Lis nu pierde nici un prilej să-și expună public bustul generos

Liniștită și cu ochii pe Isabela, fata ei de care ste extrem de mândră, Sânziana care a reușit cu greu ă o țină la masă pe zvăpăiata minune blondă, chiar dacă a beneficiat din plin de ”ajutorul„ soacrei vigilente.  Evenimentul a marcat apariția publică, după o destul de lungă absență a cuplului Oana și Viorel Lis, vădit marcat de recenta internare în spital.  Deși slăbit, Viorel Lis și-a păstrat simțul umorului și a glumit pe seama stării sale de sănătate, care  nu e chiar una foarte bună. Supravegheat îndeaproape de Oana, care mi-a mărturisit că ”ar da niște ture la piscină dar nu are cu cine să-l lase pe Viorel”  fostul edil șef al Capitalei a plecat relativ repede de la eveniment, marcat de problemele de sănătate. Cuminți ca doi porumbei pe o cracă, Dinu și Deea Maxer au tocat mărunt ultimele evenimente de la Ferma vedetelor, emisiune la care au participat cu nu prea mult timp în urmă. Nici Roxana Nemeș nu a adăstat prea mult, retrîgânduse discret, după ce și-a lăsat fotografiat și filmat bustul exspus cu decență.

Roxana Nemeș, o concurentă serioasă pentru Oana Lis ca capitolul bust

În rest, liniște și pace, mâncăruri specific arăbești și subtile arome orientale.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


5 × 3 =