Grațiela Duban va fi eliminată de la ”Ferma vedetelor”

Amatorii de la PRO TV își deconspiră singuri eliminații de la Ferma vedetelor

Emisiunea ”Ferma vedetelor”, care s-a întins ca pomana țigănească, se apropie de inevitabilul și așteptatul sfârșit. Cu două difuzări pe săptămână și destul de lălăită, emisiunea nu a dat nici pe departe randamentul scontat, în primul rând din cauza castingului prost făcut, cu personaje puțin conflictuale și fără personalitate puternică. (vezi comparativ cu sezonul 1 cu Cristina Cioran, Vica Blohina, Dan Helciug și tot restul participanților. Sezonul 2 nu-l comentez, că am fost implicat direct) Din dorința furibundă de a avea cât ma mulți telespectatori, care să justifice prezența emisiunii în grilă, (emisiune care, chiar dacă a fost uneori lider de piață) nu a dat concurența pe spate, postul producător Pro Tv adapă poporul cu un promo care se vrea vioi, ca un cintezoi și plin de tensiune. Din păcate, ”profesioniștii”  care l-au făcut, dau cu mucii în fasole, deconspirând ca niște ageamii una dintre eliminate. Întro secvență care ține câteva sutimi de secundă, o mână pune o plăcuță pe care scrie ”eliminat” pe un panou. Din delăsare, din neglijență, sau pur și simplu din lipsă de profesionalism, cel care a montat bucățica de înregistrare a lăsat să se vadă și poza în dreptul căreia a fost pusă plăcuța ”Eliminat” în care se vede de departe, din localitatea  Bumbești Pițic, portretul Grațilei Duban. Nu e prima oară când producătorii și factorii de decizie de la Pro Tv dau drumul pe post la asemenea  amatorisme, își dau cu stângul în dreptul și lasă să scape informații care strică tot farmecul concursului. Și pentru că tot am ajuns la capitolul promo. ”Ferma vedetelor” sezonul 3 este una dintre cele mai prost promovate emisiuni de la Pro Tv, clipurle fiind anoste, fade și plictisitoare. Rezultatul se vede în audiență dar mai ales în publicate care nu prea se înghesuie să intre.

Pentru amatorism cras, promo-ul emisiunii Ferma vedetelor primește nota 3 și un abonament la ”Noaptea devoratorilor de publicitate” Dacă o mai exista.

 NU UITA SA DAI SHARE PE FACEBOOK DACĂ ȚI-A PLĂCUT. AI BUTONUL ÎN DREAPTA JOS.

”Acest text este un pamflet și se supune regulilor genului literar din care face parte. Motivația în postarea mirceanstoian.ro, ”instrucțiuni de folosire”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


sixteen − 2 =